ПОМЕН ЖРТВАМА НАТО- БОМБАРДОВАЊА СРБИЈЕ/ Млади, српске патриоте

> Dragi prijatelji,

> Evo, opet, dobih ovo od mladih srpskih patriota.
> Sa ubedjenjem zrelih godina i solidarnoscu sa njihovom casnom mladoscu, prosledjujem Vam ovaj letak.
> Dodjite!
> Vidimo se u nedelju ispred Sramotne kuce.
___________ Izvor> Prosledio> Radomir Baturan
Недеља, 24. марта 2013.
у 14 часова
испред Америчке амбасаде
 
Један од разлога зашто смо у овој држави и у расејању скоро у свим државама света јесте што су нам тирани уништили земљу из које потичемо. Одувек су све империје и поробљивачи знали да је први корак ка уништењу једног народа да му се уништи држава!

Преживели смо Римску Империју, Византију, Турке, Аустро-Угарску, Немачу – Први и Други светски рат – па ћемо, с Божјом помоћи и пробуђеном снагом народа, српским становиштем у свести, преживети и НАТО-империју која нас је три месеца бобардовала 1999, раздробила нам земљу и расејала по свету.

Ми поштујемо жртве сваког народа и клањамо се њиховим сенама па поштујеомо и жртве свога народа и палимо им свеће за душу. Нема ни једног разлога да не изађемо тамо где смо пре 14 година три месеца демонсрирали док је 19 држава НАТО-савеза бацало бомбе на многе од нас који су преживели то бомбардовање, на наше родитеље, деде и баке – поубијали близу четири хиљаде нашеих најмилијих – и порушили нам све што су наши преци саградили у последњем веку. Дођите да упалимо свеће помореним за душе и да опоменемо и себе и оне који су нас убијали да, као хришћани, можемо им пак и њихове злочине опростити, али их никада, никада не смемо заборавити. Одавање поште најновијим жртвама из свог народа, одајемо је и жртвама јасеновачког система логора за истребљење Срба, и жртава погорелаца прогнаним из свих република бивше Југославије, а најкрвавије из Хрватске и са темељне српске земље Косова и Метохије. На жaлост власти растурене нам државе нису нас училе да се сећамо на жртве него да их прећутимо и заборавимо. Не треба се светити али се не требамо ни предавати.

Да ли сте свесни да смо на самој ивици уништења и преживљавања као народ. и као држава! Они који су нас варварски бомбардовали данас нас присиљавају да се сами одричемо наше колевке и народа, и културе, и вере, и државе. Да ли сте свесни колико се наше браће, сестара, родитеља и деце разболело од њиховог ”осиромашеног уранијума” којим су пунили бомбе које су тонама сручивали на нас? Колико се деце родило са телесним и здравственим манама због тога? Колико су нам уништили фабрика, мостова, школа, болница обданишта, цркава? Колико су нам реке, језера, њива, шума и планина загадили? Колико је младића искасапљено само да би им се срце и бубрези извадили и пласирали на светско тржиште трговине људским органима? Колико је вођа одбране нашег народа у грађанском рату утамничено на доживотне робије или су поморени у политичком НАТО-суду у Хагу? Сачињени су о свему извештаји међународних комисија и још увек честитих људи из бомбардерских земаља, али је све прећутано и фалсификовано. Боли нас лаж у грудима колико и ране у срцима за најрођенијима.

Бомбардовани народе, дoђи на протест мира! Понесите свеће да нашим жртвама одамо помен испред куће империје која нас је бомбардовала и сурово убијала и разарала све што су наши преци изградили, чак и средњовековне манастире (U.S. Consulate General Toronto, 360 University Ave Toronto, Phone: (416) 595-1700). Питајмо их када ће се извинити за почињене злочине.Треба да виде да смо народ који памти и који може да опрости али који захтева да нас пусте на миру и да престану да нас уништавају!

План је да одемо мирно, пешке- пар стотина метара – и до холандског конзулата да тражимо да се политички суд против Срба у Хагу затвори, да пусте др. Војислава Шешеља на слободу, а не да се преко 10 година садистички над њим иживљавају. Ако др Шешељ, др Караџић, генерал Младић умру у том срамном суду као претходних шест Срба, америчкој и европској правдеи траг ће смрдети нечовечштвом кроз све будуће векове. Апелујемо да дођете масовно, да понесете свеће, да захтевате да са вама дођу и свештеници ваше парохије па да оджимо помен жртвама тамо где смо три
месеца демонстрирали, а нико од власти државе у којој деценијама живимо није нам се обратио. На том плочнику пале су и наше жртве: једни су доживели инфаркт, другима је пука чир, а тpеће су претукли и коњима газили. Дођите са
целим породицама, бакама и декама, вашом децом. Позовите и ваше пријатеље Канађане да нас бар подрже када дајемо помен нашим жртвама, ако нису када смо их молили да подигну свој глас да и наша држава Канада не шаље своје бомбардере на Србију. Понесите, заставе, транспаренте, слике америчког и европског дивљаштва и бестијања над Србијом и Србима. Понесите слике др Шешеља, др Караџића, генерала Младића и што више транспарената против Хашког суда – конц-логора за Србе.

Уз све то, молимо вас да будете мирољубиви. Ми смо стари, цивилизовани народ који је дао свету огроман допринос: од жртвованог народа, у више наврата, до горостаса науке, уметнсти и спорта: Тесла, Миланковић, Пупин…; Његош, Андрић, Павић, Кустурица…; Ђоковић… Стари европски, цивилизовани народ српски ничим није заслужио да га савезници из оба светска рата овако уништаваjу.

             

One thought on “ПОМЕН ЖРТВАМА НАТО- БОМБАРДОВАЊА СРБИЈЕ/ Млади, српске патриоте”

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s