Писмо уредника „Заветина“

(Вашар на Светог Илију, Велико градиште, драгуљ-град. Бела Тукадруз- пристаниште, 2. август 2013. Снимак Иван Лукић)
(Вашар на Светог Илију, Велико градиште, драгуљ-град. Бела Тукадруз- пристаниште, 2. август 2013. Снимак Иван Лукић)

Веома поштовани пријатељи,

Оснивач »Заветина«, живи и ради у Србији, управља »Сазвежђем« уз превасходну подршку GООGL налога (блогови, сајтови, преписка, профили, итд.) Лукић (примарна адреса е-поште miroslav7275@gmail.com ) управља директно са 12 веб сајтова, а придружио се још 78 (према Контролној табли). Овај налог је до 28. 08. 2013. године поделио са другима 1.099.720 прегледа (чланака,вести, фотографија, стихова, клипова, филмова… итд). Лукић је управљао са 2175 (укупних контаката), чији су део били и сви они који су до августа 2013. Године примали на појединачне адресе и »Билтен Сазвежђа ЗАВЕТИНЕ«.

Већ смо Вам писали, недавно, о великом »поспремању« у београдским »Заветинама«, поводом оснивања »Групе ЗАВЕТИНЕ Запис« и дистрибуције (на појединачне адресе) »Билтена Сазвежђа ЗАВЕТИНЕ«.

»Заветине« су управо начиниле неопходну ревизију управљања контактима, чланством »Групе ЗАВЕТИНЕ Запис«.

Сви Ви, драги пријатељи, који будете добили ово писмо, значи да више нећете добијати »Билтен Сазтвежђа ЗАВЕТИНЕ«. Уколико на овом списку, који обухвата 1/6 свих контаката »Заветина« буде грешком и електронска адреса неког од чланова »Групе ЗАВЕТИНЕ«, или оних који су се у међувремену пријавили да желе да и даље примају на своју појединачну адресу »Билтен Сазвежђа ЗАВЕТИНЕ«, ми се због евентуалног пропуста и грешке унапред извињавамо. Значи, ово је, превасходно прави опроштај од свих оних пријатеља, симпатизера или радозналаца, који су минулих година допринели на свој начин ширењу концентричних кругова и планетарних мостова »Заветина«.

Заветине су пружиле могућност свим својим сарадницима широм Србије, Европе, Америке, Канаде, Русије, Аустралије, да се придруже »Групи ЗАВЕТИНЕ Запис«, са веома либералним правилима учлањивања до 1. новембра 2013. Године. Исто тако, Заветине су замолиле све досадашње примаоце »Билтена Сазвежђа ЗАВЕТИНЕ« да потврде, пријавом, да желе да и даље добијају без надокнаде »Билтен…« до краја лета 2013. године тј. до средине септембра 2013.

Пошто Ваше потврде нису стигле, ето, били смо принуђени, да Вас бришемо са листе, и да Вам и на овај начин то потврдимо. Уверавамо Вас да смо обрисали Ваше електронске адресе и да на њих више никада неће стизати никаква писма из »Заветина«.

Онима пак којима буду желели контакте и комуникацију и сарадњу са Београдским »Заветинама« и у данима и месецима и годинама које долазе, који из не знам којих све разлога можда нису стигли да се пријаве, или су просто то превидели, могу да се пријаве и након пријеа овог писма – у потпису Оснивача постоје два директна линка за пријављивање.

PS.

Од 1. септембра 2013. године, да поновимо, на локацијама „Сазвежђа ЗАВЕТИНЕ“ моћи ће да публикују само – прихваћени и потврђени чланови Групе ЗАВЕТИНЕ Запис. Аутори неће бити прихватани по некаквом аутоматизму, чак ни они који су последњих година публиковали и преко десет радова на локацијама „Заветина“ , већ директном пријавом. За ауторе који су публиковали три или више радова, оставили смо могућност да се пријаве до 1. новембра 2013. Године. Наравно, ако се дотле не пријаве (не улазимо у разлоге!), нећемо њихове већ публиковане радове пребрисати,… Али, третираћемо их, што је и природно, као нечланове.
За све остале, оставили смо могућност пријављивања и после 1. новембра 2013.године. Свим досадашњим примаоцима Билтена, и посебно сарадницима који су из неких својих разлога одустали од чланства у Групи ЗАВЕТИНЕ Запис желимо све најбоље, а пре свега добро здравље, упорност у раду, доследност у свему…

Све најбоље и Збогом,
(Београд, 11. септембар 2013)

Билтен „Сазвежђа З“.Пријављивање

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s